Thursday, February 9, 2017

Set Kehamilan Shaklee

DETAILS SET KEHAMILAN :

Pengambilan supplement dan vitamin yang cukup kunci kepada :

❁ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna
❁ Perkembangan fizikal bayi yang sihat
❁ Pencegahan baby dari mendapat jaundice

Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1) Vita-Lea® Iron Formula
❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. ❁ Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron yang lebih berkesan – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. ❁ Mengatasi masalah kencing manis.
❁ Mengurangkan sakit kepala / migrain.
.
4) ESP
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.
❁ Baby lebih cerah dan gebuuuu 😍
.
5) Ostematrix
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
And ada tambahan semasa masuk trimister kedua iaitu OMEGA GUARD. InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam PERKEMBANGAN MINDA BAYI supaya lebih active dan cepat belajar. Omega Guard juga membantu MENGAWAL KENAIKAN BERAT BADAN secara mendadak semasa hamil.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi Aisyah terus menerusi whatsapp ye inshallah kita akan suggest mana yang perlu ikut budget awak 😉
.
AISYAH SIDDIQAH
011-33099034
Your Shaklee Ind. Dist

No comments:

Post a Comment