Wednesday, June 1, 2016

Promosi Shaklee Jun 2016

Assalamualaikum gegirls semua 😘

I really cannot wait. Nak jugak post sebelum 12 malam nih (nanti dah masuk 2hb hahaa)
Awak2 semua mesti tertanya tanya kan,

Apa promosi Shaklee bulan Jun 2016 ni?

Kan kan? Hehe saya pun sameeee 😍😍😍
Tak sabar nak 1 hb sebab nak tahu apa agaknya promosi bulan 6 2016 nih!

And bila dah tahu ni, wahhhhh exiteddd sesangat sebab promosi nya sangat sangat laaaah sesuai untuk bulan ramadhan yang mulia ni lagi2 untuk orang orang yang nak kekal cergas dan sihat sepanjang romadan almubaarak nih 😊

So starting today 1 jun 2016 awak2 semua holeh dapatkan MEAL SHAKES, LECITHIN dan VITALEA FOR CHILDREN dengan harga SANGAT ISTIMEWA! Shaklee bagi discount beybehhh



Lagi2 bulan puasa ni kan memang sangat sesuai untuk gegirls yang nak KURUS, nak BERTENAGA sepanjang berpuasa dan solat taraweh, dan maciam2 lagi nanti i story.

If u nak start diet bulan ramadhan nanti boleh amek Meal Shakes or kalau ada ESP pun sedang elok minum waktu sahur dan amek Lecithin waktu berbuka untuk bakar lomak2 lepas u makan maciam2 tu kan. Sangat sangat recommended untuk those yang nak diet bulan ramadhan nanti 😊
Okay jom go through sesatu kebaikan 3 items ni 😇


Mealshake

  • Memberikan 24 jenis vitamin penting daripada vitamin A ke Z dengan mineral dan mineral surih
  • Mealshake membantu dalam pembentukan sel-sel bagi kulit, kuku, rambut, organ, darah, sel-sel vaksin dan lain-lain. Selain itu ia turut meningkatkan imun kanak-kanak.
  • Mealshake kaya dengan vitamin dan mineral termasuk asid folik, Biotin, kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar.
  • Mealshake mengandungi vitamin seperti vitamin A, C, E, zink, selenium.
  • Mealshake mengandungi vitamin B Complex, zat besi dan copper yang penting untuk pembentukan sel darah merah yang sihat.
  • Kaya dengan serat larut yang membantu mengeluarkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut
  • Mealshake membantu mengatasi masalah sembelit di kalangan kanak-kanak.

Lecithin

  • Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian
  • Lecithin memainkan peranan utama dalam penyerapan zat-zat penting dari saluran darah ke dalam sel-sel badan
  • Lecithin membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati
  • Lecitin membantu sistem imunisasi dengan membalut sel darah merah kita dan seterusnya memberi perlindungan dari serangan virus, kuman dan bakteria
  • Membantu sel otak berkembang,penting dalam transmisi saraf impuls dalam otak dan memainkan peranan dalam neuro transmitter

Vitalea For Children

Antara khasiat yang diperoleh daripada Vitalea For Children:
  • Sumber kalsium pembina tulang
  • Baik untuk kesihatan dan pertahanan badan anak-anak
  • Bekalan harian untuk vitamin B untuk membantu anak-anak fokus dalam pembelajaran dan memelihara saraf.


So antara set yang boleh awak2 ambil sepanjang sebulan ramadhan ni adalah : 

Set Puasa Shaklee byilyasiddiqah
Set Diet Ramadhan Shaklee byilyasiddiqah

Insyallah deduaa best sangat sebab dapat harga lebih murah daripada biasa 😊👍
Really recommanded lah siapa yang nak cantik di pagi raya. 

Okay awak2 boleh contact sy ya aisyah 011.330.990.34 nanti saya akan guide details jangan risau. Kita usaha sama2 okay? Saya pun kena usaha sebab saya nak gemuk sikittt saja lagi hehe. 

Nanti saya update pulak 2 set yang saya cadangkan tu. Kalau awak rasa okay awak nak cuba boleh contact saya okay? Insyallah Allah beri berkesan 😊👍

Okay sampai sini dulu ya. [̲̅A̲̅][̲̅s̲̅][̲̅s̲̅][̲̅a̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅m̲̅][̲̅u̲̅][̲̅a̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅i̲̅][̲̅k̲̅][̲̅u̲̅][̲̅m̲̅] ʘ‿ʘ






#byilyasiddiqah 
#shakleebyilyasiddiqah