Friday, November 29, 2013

Certain Day Talking : Jomlah Pergi Expo!

Assalamualaikum..

Hati-hati orang yang beriman akan sentiasa mengingati Tuhannya di kala susah dan senang..
Sudahkan saya dan anda berzikir pagi ini? Muehehe pancung skett.

Orait, sekarang ni 28hb kan. Aku cuti dua minggu lebih dah kan..
Dan sepatutnya banyak lah post post aku..
Sebab biasanya cuti cuti gini lagi banyak masa, internet laju, banyak aktiviti menarik dannnnnn manyak jugak permainan emosi.. haha

Biasa lerr kita orang muda :p

penyeri post ini :)


Namun, mengapakah semua itu tidak berlaku?
Oh, mungkin sebab kebusy’an.
Atau mungkin aku masih taka da feeling nak feeling feeling?
That’s the answer.

Dan mengapakah sekarang aku menulis nulis pula?
Mungkin sebab sesuatu atau beberapa perkara telah berlaku.. isk isk
Heee

Tak de pape laa..
Cuti ni aku ada kerja kerja yang perlu dibereskan..
Antaranya mengecat(dah siap:D), menjahit, membuang peralatan yang tidak digunakan di rumah, menshopping muehehe. 
Dan banyak lagi. 
Tapi malas dipikirin.

But kejap lagi aku nak jenjalan ngan ibu ngan nyaie, pergi expo pertanian kat ayer hitam
Semalam : yeyyy :D
Hari ni: yey K

Tapi takpelah,
Jom jalan-jalan gi expo pertanian.
Tinggal hari ni and esok aje ni.
Jangan lepaskan peluang anda!!  (agen promosi)

Thank you I love u babayyy

Thank You!
For the pleasure of Allah. 

Monday, November 18, 2013

Cuti Semester 2013 :')

Assalamualaikum.

Orait. Cuti IPG start sama dengan cuti sekolah lah seperti biasa. J
So cuti sem kali ni… apakah yang perlu difikirkan… ;)
Of course persiapan diri.

somelnyaaa

Aku agak busy pada awal cuti ni dengan beberapa perkara penting yang perlu diselesaikan.
Jadi, aku meminimumkan masa untuk bersosial di lama social huu

So aku pun tak ada idea nak update apa lagi ni..
Aku cuma mau wish wish ^^
For myself.

Aku berharap cuti ini memberi seribuuuu satu makna yang baik buat aku
Aku harap cuti ni adalah cuti yang baik untuk aku.
Aku harap cuti kali ni Allah berkati.

Ya Allah permudahkanlah segala urusan keluarga aku.
Ya Allah bantulah aku dan seisi keluargaku dalam segala hal,
Setiap waktu.
Dalam semua keadaan. Ameen :’)

Semoga Allah bantu sangat sangat.
Thank you!
For the pleasure of ALLAH!