Saturday, March 4, 2017

SKINCARE ASAS NUTRIWHITE SHAKLEE

Assalamualaikum and Hai semua! 😃

Jangan tak tahu, Shaklee pun ada skincare tersendiri tau, inshallah selamat, berkesan and jimattt! Siddiq akui memang agak pricey, tapi jimat sangat tau boleh guna sampai 6-8 bulannn ! So untuk post kali ni Siddiq share SET ASAS je dulu ok?




Okay here Set Asas Skincare, at least ada 3 items ni baru lah kulit boleh :

🌼Moisture
🌼Jerawat malu nak tumbuh
🌼Parut pudar
🌼Glowinggg

🌿NUTRIWHITE SKIN CARE SHAKLEE🌿

Set Asas Nutriwhite skincare ni terdiri daripada:

🌷GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER
Untuk membersih kulit muka daripada segala jenis kekotoran like habuk, asap, debu yang melekat kat kulit muka kita. Pencuci ni memang betul-betul mencuci kulit muka kita secara menyeluruh tau. Sebab tu nama pon "gentle deep".

🌷SOOTHING RADIANCE WHITENING LOTION
Untuk menyegarkan dan melembapkan kulit muka. So that bila stay dalam aircond pon kulit tal kering or dehydrate.

🌷ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION
Untuk melindungi kulit muka daripada sinaran UV dekat luar. Dibekalkan dengan SPF 15. Highly recommended untuk yang selalu kerja outdoor.

So siapa nak pakai skincare yang bebas chemical, trusted and semula jadi ni meh whatsapp Aisyah meh. Nanti Aisyah terangkan laagi details k

AisyahShaklee 011-33099034

Thank you for reading!

No comments:

Post a Comment