Saturday, March 4, 2017

CLOSING SHAKLEE PERTAMA BAGI ILYASIDDIQAH YANG SANGAT MENDEBARKAN!

Assalamualaikum semua :)

Alhamdulillah closing FEBRUARY 2017 adalah yang palinggg penat dan zombiiii sangat sepanjang Siddiq join Shaklee hahah! 😄

Serius lah memang rasa nak demam, muntah, pening disebabkan tsunam Shaklee ni ha. Sampai tak keluar bilik dua tiga hari, tak cukup tidur, makan tak menentu dan macam macam lagi lah kenangan closing February nih!

Walaupun sebenarnya target yang Siddiq aim belum tercapai sepenuhnya, tapiii Alhamdulillah Februari ni adalah sesuatu yang berbezaaa sangat dengan bulan bulan sebelum nih! 😃

Antara pencapaian February yang Siddiq dapat adalah:

My first month jadi Omma
Dapat 4 anak sekali gus
My anak dapat buat salesssss!!!
My first time jadi speaker dalam class
Dapat bonus yang dah nak capai 4 angka

Walaupun bulan ni tak dapat title supervisor lagi tapi sebenarnya Siddiq puas hati jugaklah dengan pencapaian Februari 2017 ni walaupun semput mengejar target tu ha. Sebab February ni sebenarnya Siddiq start agak lambat. Yelah 14 February hari tu temuduga kan. So maksudnya 1-14 hari bulan tu memang tak fokus Shaklee. Tapi I did a really great job sebab boleh pecut sejauh ini! (tepuk tangaaan!)

Sebenarnya bulan February adalah bulan pertama Siddiq bekerja dalam kumpulan sepanjang 3 tahun Siddiq join Shaklee ni ha. Siddiq ada group sendiri. Siddiq jadi Omma. Alhamdulillah bulan pertama ni, total group sales mencapai RM6000! Walaupun lambat bertindak hahaa tapi Alhamdulillah akhirnya Siddiq berjaya bertindakkkk!

So inilah downlines dalam bulan Februari Omma Siddiq yang bekerja keras bersama Omma nih :D

  • Nadiatul Azwa          
  • Azreenah Shahari
  • Alya Amirah

Tahniah anak anak Firyals ku!

Berbalik kepada tajuk, kenapa mendebarkan? Hahaa sebab masa ni adalah kali pertama Siddiq rasa sebenar-benar closing Shaklee. Selama ni dapat jugak income tapi tak banyak. Buat puas hati diri sendiri jer sebab dapat jugakkan income tu ha. Hehee. 

Tapi not for bulan Februari 2017! Tiba tiba last minit UV Siddiq meningkat dengan mendadaknya and dapat pulak support daripada anak-anak. Ya Allah rasa nak kejarrr sangat title Supervisor tuh! So bila target nak naik Supervisor, and UV pulak dah nak capai (tapi belum capai) hahaa, berdedarnya tu lainnnn macam.

Alhamdulillah walaupun tak dapat lagi kejar Supervisor, tapi kalau husband Siddiq tahu incomse Siddiq berapa ni mesti dia bangga hihihi. Alhamdulillah :)

Terima kasih suami yang selaluu support dengan macam macam cara, kadang husband mampu ajar pasal product tau sebab dia rajin membaca hahaa. Contohnya kenapa Shaklee is the best supplement kenapa Vitamin C Shaklee terbaik kenapa Vivix memang highly recommended ha semua tu kita study sebab suami kita rajin membaca. Andddd maklumat yang dia sampaikan tu bukan dari blog blog ya, blog I pun boleh baca hahaa. Tapi maklumat tu dari Shaklee US. So memang details and science sangattt! Terima kasih jugak ibu ayah sebab setiap hari doakan dan tanya perkembangan. Terima kasih kepada Kina and husbandnya yang sentiasa support dan memahami, selalu tolong and selalu back up I hihii 😁

Terima kasih jugak kepada my babies Firyals yang percayakan Omma, and selalu bagi support, and selalu buat Omma rasa I have to do betterrrr! And tak lupa kepada semua customers Shaklee yang percayakan Siddiq and support bisnes Siddiq 😁

Lanje sikit gambar dua ketul makhluk Allah yang join Shaklee dah lama tapi baru nak start enjin nih hahaa




Aisyah Siddiqah
Felicitous Firyals Omma


No comments:

Post a Comment